Piacvezető IT cég stratégiai partnereként keresünk Téged fiatalos, rugalmas csapatunkba, az üzleti oldal és az informatika közötti kapcsolattartásra, a bejövő hívások, e-mailek fogadására, kezelésére, a hibák és kérések továbbítására vagy megoldására. A munkavégzés helye: Budapest 1087, Ciprus utca.

A versenyképes bérezésen felül (bruttó 290 000 Ft induló bér, amely a képzettségtől és gyakorlat megszerzésétől függően fél év elteltével 310 000 Ft-ra emelkedhet + 50 000 Ft kiegészítő bér + teljesítmény ösztönző), prémium kategóriás mobiltelefonnal és havi 100 GB szabadon felhasználható mobil adatforgalommal honoráljuk főállású tevékenységedet. Egyéb dolgozói kedvezményeket is biztosítunk (pl. csapatépítés, munkavállalói ajánló program, kollektív szerződés alapján magasabb műszakpótlék, kedvező mobiltelefon előfizetés családtagok részére, banki kedvezménycsomag), ha pedig nem budapesti vagy, 100%-ban megtérítjük a munkába járásodat is.

Sikeres betanulást és a szükséges szakmai ismeretek elsajátítását követően távmunka lehetőséget is biztosítunk.

Lehetsz tanulmányaidat befejező vagy átmenetileg felfüggesztő, magyarul és angolul beszélő pályakezdő is, aki tapasztalatot, gyakorlatot és átfogó IT tudást szeretne szerezni a későbbi továbblépéshez, szakosodáshoz, karrier építéshez, vagy lehetsz magyarul és angolul beszélő megváltozott munkaképességű munkavállaló is. Cégen belül is tudunk előrejutási lehetőséget biztosítani hálózat és desktop üzemeltetés, illetve IT management irányban.

Csatlakoznál hozzánk? Önéletrajzodat és motivációs leveledet a karrier@dtsm.hu e-mail címre küldd el, a pozíció megnevezésével (Service Desk Munkatárs – Budapest).