CÉGÜNK

A DTSM Kft. 2018-ban alakult elsősorban vállalati célú informatikai szolgáltatások nyújtására.

Célkitűzésünk a vállalatok digitalizációjának segítése az informatikai infrastruktúra területén. Ezt a törekvésünket hűen tükrözi a nevünk mögött meghúzódó tartalom: Digital Technologies Services & Management

Szolgáltatásunk az adatközpontok fizikai üzemeltetésétől az IT és telekommunikációs rendszerek installálásán és üzemeltetésén keresztül a felhő alapú technológiák felépítéséig és integrálásáig terjed.

Szolgáltatásainkat általában ügyfeleink telephelyén végezzük. Képesek vagyunk ügyfeleink IT rendszereit megérteni, üzemeltetését átvenni, bővíteni, fejleszteni. Célkitűzésünk, hogy szolgáltató partnerként ne csak a meglévő rendszerek, folyamatok üzemeltetésében nyújtsunk szakszerű támogatást, hanem segítsük ügyfeleink digitalizációs transzformációját is.

Az innováció, a technológiai kiválóság és a szakszerű menedzsment biztosítja, hogy megbízható partnerként bízzák ránk adatközpontjaik, IT rendszereik üzemeltetését olyan vállalatok, mint a T-Systems vagy a 4iG és végfelhasználó partnerei.

A DTSM Kft az adott feladatot az adott telephelyen a legkiválóbb szakemberekkel látja el. Adatközpont üzemeltetéséhez villamos és gépész üzemmérnököket, az IT feladatokhoz megfelelő szintű üzemeltetőket, mérnököket alkalmazunk. Nagy figyelmet fordítunk ügyfeleink működési környezetének megismerésére, az általuk támasztott követelmények, szabályok betartására, mivel az IT szakembereink vagy távoli eléréssel, vagy ügyfeleink telephelyein végzik tevékenységüket.

A DTSM Kft. által működtetett irányítási rendszer az IT rendszerek üzemeltetése és az IT service desk működtetése tekintetében megfelel az ISO 9001 : 2015 és az ISO 14001 : 2015 szabvány követelményeinek.

MUNKATÁRSAINK

dr. Gera Zsolt Antal
dr. Gera Zsolt Antalügyvezető
gera.zsolt.antal@dtsm.hu
Boros István
Boros Istvánügyvezető
boros.istvan@dtsm.hu